B              L              O              G              M              A              N

Deep Purple - Deepest Purple-The Very Best of Deep Purple (1980) Masters of Reality - Deep in the Hole (2002) The Ventures - Christmas Album (1965) Social Distortion - Sex, Love and Rock 'n' Roll (2004) J.J. Cale - Troubadour (1976) The Boo Radleys - Wake Up! (1995) GTR - GTR (1986) BLOGMAN random image 80

Dennes gepromoveerd vanwege goed gedrag !

5 maart 2008, 21:31:33 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

:thumbsup2:

Hallo allemaal,

De website heeft een volgende stap richting het einddoel gemaakt. Nadat Dennes reeds menig hoes zonder problemen klaargezet had, heeft hij nu ook publicatierechten gekregen. Hij kan dan ook het meeste oefenen, natuurlijk ! 😉 Er zullen meer mensen volgen, al hebben de meeste mensen nog problemen met het netjes neerzetten van een post al dan niet door een fout van hun kant of van hun computer. Als je fouten wilt weten (teneinde ook te kunnen promoveren 😉 ), dan kun je dat van mij te horen krijgen uiteraard. 😈

:thumbsup2:

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.