B              L              O              G              M              A              N

Q65 - Revolution (1966) Final Fantasy - He Poos Clouds (2006) The Cars - Candy-O (1979) Heaven 17 - Penthouse and Pavement (1981) Nits - Doing the Dishes (2008) Aidan John Moffat - I Can Hear Your Heart (2008) Teenage Fanclub - Man-Made (2005) BLOGMAN random image 24

Dennes gepromoveerd vanwege goed gedrag !

5 maart 2008, 21:31:33 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

:thumbsup2:

Hallo allemaal,

De website heeft een volgende stap richting het einddoel gemaakt. Nadat Dennes reeds menig hoes zonder problemen klaargezet had, heeft hij nu ook publicatierechten gekregen. Hij kan dan ook het meeste oefenen, natuurlijk ! 😉 Er zullen meer mensen volgen, al hebben de meeste mensen nog problemen met het netjes neerzetten van een post al dan niet door een fout van hun kant of van hun computer. Als je fouten wilt weten (teneinde ook te kunnen promoveren 😉 ), dan kun je dat van mij te horen krijgen uiteraard. 😈

:thumbsup2:

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.