Dolf Brouwers – Specialiteiten van de Sjef (1980)
#2553 [Pieter]
8 december 2008, 20:15:14 geplaatst door Pieter · 14 Reacties · Geraden door Dennes · Hoes
Tags:
0 Echte bezoekers online! |
Record: 5 echte bezoekers. |
Dolf Brouwers – Specialiteiten van de Sjef (1980)
Tags:
1. | Pipster * | 5 |
2. | Rokus, Ruzenka | 4.5 |
4. | Rick B | 4 |
5. | Blogman, Pieter, SftP | 2 |
14 reacties tot nog toe ↓
1 Pieter // 8 december 2008 om 20:15:59
prima formuliertje :suckonthis:
2 SftP // 8 december 2008 om 20:17:13
Paul de Leeuw
3 Blogman // 8 december 2008 om 20:18:35
Bij voorkeur voorlopig nog even wel de gewone admin gebruiken. Formulier is voor noodgevalletjes. Ik heb weer iets aangepast, dus wellicht werkt het weer wat beter allemaal.
4 SftP // 8 december 2008 om 20:22:03
Oproep: 14 december is er een popquiz voor tweetallen in café De Pilaren.
Heeft iemand tijd/zin om samen met mij mee te doen?
Aanvang 16.00 uur.
5 SftP // 8 december 2008 om 20:23:00
@3: ik zag dat de hoezen die via het formulier worden geplaatst niet op het overzichtsscherm staan.
6 Dennes // 8 december 2008 om 20:25:02
Dolf Brouwers – Specialiteiten van de Sjef
7 Blogman // 8 december 2008 om 20:25:54
@5: dat is idd één van de redenen.
8 Dennes // 8 december 2008 om 20:26:03
@5 aha, zijn dat die..
9 Blogman // 8 december 2008 om 20:26:39
@SftP: had jij daarstraks Barf zijn post nog gepubliceerd toevallig ?
10 SftP // 8 december 2008 om 20:30:14
nope…. had die van Dennes expres niet gevuld omdat ik offline mijn aangifte 2007 nu echt wilde doen…. dus net weer online
11 Blogman // 8 december 2008 om 20:33:54
OK. Bij die upload ging er dus iets mis met de rechten..
12 Pieter // 8 december 2008 om 20:38:11
@4: ja
13 SftP // 8 december 2008 om 20:38:37
@p:
wat ook anders is, is dat een bericht van een derde de status ‘klad’ krijgt ipv de status ‘staat klaar om te publiceren’
14 Blogman // 8 december 2008 om 20:39:45
Ja, dat formulier is nog niet helemaal uitgekristalliseerd, denk ik. Ik ga nu even wat testen..
You must log in om een reactie achter te laten.