B              L              O              G              M              A              N

Platenspeler Platenspeler Platenspeler Platenspeler Platenspeler Platenspeler Platenspeler BLOGMAN random image 136

#18360 [Blogman]

26 juni 2019, 21:51:37 geplaatst door Blogman · 28 Reacties · Half punt voor Rick B & Rokus · Extra half punt voor Rick B · Hoes

Willem Duys & Wiener Philharmoniker / Orchestre national de France / Karl Böhm / Lorin Maazel / Willem Duys / Alfons Kontarsky / Aloys Kontarsky / Wolfgang Herzer - vertelt Saint-Saëns: Het Carnaval der dieren / Britten: Jonge mensen voor het Concertpodium (1976)

Willem Duys & Wiener Philharmoniker / Orchestre national de France / Karl Böhm / Lorin Maazel / Willem Duys / Alfons Kontarsky / Aloys Kontarsky / Wolfgang Herzer – vertelt Saint-Saëns: Het Carnaval der dieren / Britten: Jonge mensen voor het Concertpodium (1976)

Tags:

28 reacties tot nog toe ↓

You must log in om een reactie achter te laten.