B              L              O              G              M              A              N

Manu Chao - Clandestino (1998) Al Green - Livin' for You (1973) Marcel de Groot - De Liefde, de Wals en de Kater (2001) Steve Winwood - Steve Winwood (1977) Lee Clayton - Naked Child (1979) John Waite - Figure in a Landscape (2001) ManicM - The Wrong Side of the Fence (2008) BLOGMAN random image 41

Subscribe to comments & Draftposting

25 februari 2008, 20:11:33 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

U kunt u nu ook aanmelden om via email bericht te krijgen als er nieuwe comments zijn voor bepaalde posts.

En u kunt allen posts plaatsen, die ik dan eventueel daadwerkelijk publiceer. Graag alleen doen als je een goed antwoord gegeven hebt, zodat ik de plaatjes niet voortijdig kan bekijken en dus ook mee kan doen. De plaatjes graag in 300×300, alhoewel ik tijdens het herzien daar nog eventueel wel wat aan aanpas.

En nu heb ik een bij Jappie verdiend !

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.