B              L              O              G              M              A              N

Godley & Creme - Freeze Frame (1979) Thicke - A Beautiful World (2003) Placebo - Sleeping with Ghosts (2003) Bee Gees - Main Course (1975) Queens Of The Stone Age - Go with the Flow (2003) Frankie Goes to Hollywood - Relax (1983) A Tribe Called Quest - The Low End Theory (1991) BLOGMAN random image 77

Subscribe to comments & Draftposting

25 februari 2008, 20:11:33 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

U kunt u nu ook aanmelden om via email bericht te krijgen als er nieuwe comments zijn voor bepaalde posts.

En u kunt allen posts plaatsen, die ik dan eventueel daadwerkelijk publiceer. Graag alleen doen als je een goed antwoord gegeven hebt, zodat ik de plaatjes niet voortijdig kan bekijken en dus ook mee kan doen. De plaatjes graag in 300×300, alhoewel ik tijdens het herzien daar nog eventueel wel wat aan aanpas.

En nu heb ik een bij Jappie verdiend !

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.