B              L              O              G              M              A              N

Primus - Sailing the Seas of Cheese (1991) The Beach Boys - Holland (1973) Rammstein - Rosenrot (2005) Captain Sensible - Women and Captains First (1982) They Might Be Giants - Flood (1990) De Jeugd van Tegenwoordig - De Machine (2008) Scouting for Girls - Scouting for Girls (2007) BLOGMAN random image 71

SftP gepromoveerd vanwege goed gedrag !

5 april 2008, 13:17:50 geplaatst door Blogman · 1 Reactie · Ontwikkeling

:thumbsup2:

Hallo allemaal,

De website heeft een volgende stap richting het einddoel gemaakt. Nadat SftP reeds menig hoes zonder problemen klaargezet had, heeft hij nu ook publicatierechten gekregen. Er zullen meer mensen volgen, al hebben mensen nog problemen met het netjes neerzetten van een post al dan niet door een fout van hun kant of van hun computer. Als je fouten wilt weten (teneinde ook te kunnen promoveren 😉 ), dan kun je dat van mij te horen krijgen uiteraard. 😈

:thumbsup2:

Tags:

1 reactie tot nog toe ↓

  • 1 SftP // 5 april 2008 om 13:20:56

    oja…. de modder-eter die plaatst mag de 1e 5 minuten niet meeraden

You must log in om een reactie achter te laten.