B              L              O              G              M              A              N

Alice Cooper - Raise Your Fist and Yell (1987) Don McLean - American Pie (1971) Motörhead - Iron Fist (1982) Riverboat Gamblers - To the Confusion of Our Enemies (2006) The Lemonheads - Lovey (1990) Gary Jules - Trading Snakeoil for Wolftickets (2001) Metallica - St. Anger (2003) BLOGMAN random image 99

SftP gepromoveerd vanwege goed gedrag !

5 april 2008, 13:17:50 geplaatst door Blogman · 1 Reactie · Ontwikkeling

:thumbsup2:

Hallo allemaal,

De website heeft een volgende stap richting het einddoel gemaakt. Nadat SftP reeds menig hoes zonder problemen klaargezet had, heeft hij nu ook publicatierechten gekregen. Er zullen meer mensen volgen, al hebben mensen nog problemen met het netjes neerzetten van een post al dan niet door een fout van hun kant of van hun computer. Als je fouten wilt weten (teneinde ook te kunnen promoveren 😉 ), dan kun je dat van mij te horen krijgen uiteraard. 😈

:thumbsup2:

Tags:

1 reactie tot nog toe ↓

  • 1 SftP // 5 april 2008 om 13:20:56

    oja…. de modder-eter die plaatst mag de 1e 5 minuten niet meeraden

You must log in om een reactie achter te laten.