B              L              O              G              M              A              N

The Rosebuds - Life Like (2008) The Beach Boys - Smiley Smile (1967) Black Eyed Peas - Elephunk (2003) Elvis Costello & the Attractions - Armed Forces (1979) Jon Lord - Before I Forget (1982) The Breeders - Safari (1992) Various Artists - Rough Guide to the Music of Kenya & Tanzania (1996) BLOGMAN random image 72

Update

11 januari 2009, 18:59:19 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

Hallo allemaal, Jeroen heeft de site naar WordPress 2.7 geupdate. Achter de schermen ziet het er weer heel anders uit, maar met even zoeken is alles wel terug te vinden. Als je het formulier gebruikt, heb je daar allemaal geen enkele last van. Hopelijk werkt het formulier nog beter nu. Enjoy !

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.