B              L              O              G              M              A              N

Mastodon - Leviathan (2004) Laid Back - Keep Smiling (1983) H-Blockx - Get In The Ring (2002) Party Animals - Good Vibrations (1996) Orange Juice - You Can't Hide Your Love Forever (1982) You Are Unique - Just Like Everyone Else (fake album) Vandenberg - Heading for a Storm (1983) BLOGMAN random image 68

Update

11 januari 2009, 18:59:19 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

Hallo allemaal, Jeroen heeft de site naar WordPress 2.7 geupdate. Achter de schermen ziet het er weer heel anders uit, maar met even zoeken is alles wel terug te vinden. Als je het formulier gebruikt, heb je daar allemaal geen enkele last van. Hopelijk werkt het formulier nog beter nu. Enjoy !

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.