B              L              O              G              M              A              N

Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green Schilderijen van hoezen door Howie Green BLOGMAN random image 27

#2899 [Rick B] Ik keek voor inspriatie eens in de Nederlandse cd top 100. Maar wat staan daar een rare platen is zeg; The Cistercian Monks Of Stift Heiligenkreuz???. Plus De Staat, Bon Iver, Animal Colective; ik heb echt het idee dat je maar tien ceedeetjes hoeft te verkopen om die lijst te halen.

18 januari 2009, 23:02:49 geplaatst door Rick B · 3 Reacties · Geraden door Blogman · Hoes

The Priests - The Priests (2008)

The Priests – The Priests (2008)

Tags:

3 reacties tot nog toe ↓

You must log in om een reactie achter te laten.