B              L              O              G              M              A              N

The Be Good Tanyas - Blue Horse (2001) 4 Non Blondes - Bigger, Better, Faster, More? (1992) Bob Dylan - Slow Train Coming (1979) The Darkness - One Way Ticket to Hell... and Back (2005) Motörhead - Orgasmatron (1986) Blur - Modern Life Is Rubbish (1993) Mr. Big - Lean into It (1991) BLOGMAN random image 19

Bezoekersweergave

21 februari 2009, 18:39:16 geplaatst door Blogman · 1 Reactie · Ontwikkeling

De bezoekersweergave is aangepast. Hij wordt nu rechtstreeks uit de database gehaald (die stomme widget wilde het niet weergeven, zoals ik het wil, maar vult wel de database continu met de juiste gegevens). Bovendien staan de Stamgasten nu op alfabetische volgorde en wordt weergegeven welke Bots er zitten te botten.. Oh, en in de html-code staan de ip-adressen vermeld (net zoals op de Kooltuinsite: kun je leuk achterhalen, wie er mogelijk aan het Lurken zijn.. ­čśë ).
Elk commentaar is zeer welkom !

Tags:

1 reactie tot nog toe ↓

  • 1 Blogman // 21 februari 2009 om 18:50:42

    Blogman

    Graag uw opmerkingen, voordat ie in de brij aan hoezen verdwijnt..

You must log in om een reactie achter te laten.