B              L              O              G              M              A              N

Hüsker Dü - Everything Falls Apart (1983) Eagles of Death Metal - Peace Love Death Metal (2004) Heart - Bad Animals (1987) Genesis - Platinum Collection (2004) British Sea Power - The Decline of British Sea Power (2003) Blancmange - Mange Tout (1984) The Cure - Friday I'm in Love (1992) BLOGMAN random image 114

Zichtbaar op FaceBook

23 oktober 2014, 16:00:43 geplaatst door Blogman · Geen reacties · Ontwikkeling

Dankzij het aankaarten door Camilero is het probleem met de zichtbaarheid op FaceBook nu opgelost. ­čÖé Als je op FaceBook op een plaatje reageert, wordt dat hier op Blogman ook zichtbaar maar dan wel met je echte naam. Let daar dus op, als je dat niet wilt.

Tags:

0 reacties tot nog toe ↓

  • Nog geen reacties. Ga je gang !

You must log in om een reactie achter te laten.